Saturday, September 22, 2012

Ruby Surprise i jebena Austrija


Znači ovo bio ja tamo u Austriju danas zjutraj, da kupim ovaj lake za moju dragu gusku. Kao imaju neku kolekcijo u Bipa, da je limited edition i to mi je rekla draga. E pa dobro, pridem jaz tja, grem not, seveda naokrog, da ne grem direkt do lakov, da ne budem sumljiv pa to, znači ipak sem pravi moški, nadoziran s kreatinom pa noben tak ne gre pol direkt do štanda z ženskimi laki za nohte, majkemi da ne! Opazujem okolico in prodajalke, da ne bom ispao sumljiv, češ kaj bluzim po trgovini pa če mi lahko pomagajo kako. Tako špijunsko pol se približam tem zadevam, poškilim levo desno, zavijem not v eno špuro pultov in evo ga, sprve! Bam bam! Uzmem hitro dva laka tak da niti utegnit ni mogel noben za pošpijunirat in se seveda za kamuflažo odpravim do bolj moške zadeve ala športna prehrana znači. Vzamem jednu proteinsku ploščicu, da zakrijem, da nisem prišel samo po lake seveda. Tako pol stopim do blagajne, ponosno fuknem na pult 2 laka i proteinsku ploščicu. I pita me ova prodajalka, da li imam Bipa karticu? Koji kurac (alpha muško) ti nosi Bipa karticu sa sobom pa da misle, da sam ti neka metropederčina, jebem ti pas mater! Seveda da je nimam sa sobom! Ker sem za zajtrk pojedu 5 žlic kreatina! Vidiš da kupujem enu proteinsku ploščicu tudi! I vseeno me gleda s tistim sumljivim lookom, češ če je ta lak zame i da li sam ti neki homič, da bi ji razbio znači ovaj lak na čelu i napisao SOLD! Ali dobro, vse je šlo torej gladko skoz pa da ne zavlačujemo zdej tu neki in se posvetimo temu laku, kot bi se to ova moja draga, ko fura svoj blog s temi zadevami pa da vidim kako to meni ide.


Torej nabavil sem taj b.pretty Ruby Surprise, in dal samo eno plast gor, ker sem madafakin awesome seljačina z eno plastjo pa tud hitreje in lažje dol gre! Evo nekaj slikovnog materiala sa slabom kamerom od telefona.


Ima ti pravi 3D efekt, znači na sliki izgleda dokaj temno, a drugače ima male bleščice not in pod svetlobo mal svetleje deluje in spreminja to barvo. Z dvema plastema bi bilo to totalno neprebojno, ni metek ne bi prišel skoz vam pravim. Verjemite mi!

Sexy zadeva, a? Majkemi. Preveč ne gledajte, da se ne zagledate u moje prelepe, unikatne kjutikls pa da oslepite pol! Ne prevzemam odgovornosti znači!


Pa kad več hvalim lak i to pa da pokažem še kaj več, znači ovaj abs of steel oziroma kreatinske železnotrebušne ploščice za moju dragu gosku (Love u goska :* srce moje <3). Nisem se drogirao samo tolko da veš.
Evo še ene, ker ena ni nobena za kreatinmena! S tem telesom bom all over u, kada te vidim malena ^^

Pa kva se tok smeješ bejba, zapri gobec, saj pa nisi neka kanta pa da mi delaš sramotu tu v javnosti! Jebem ti da te jebem! :*


3 comments: